Buitenlandse stage
Door: Alien
Blijf op de hoogte en volg Alien
18 Januari 2009 | Nederland, Buitenpost
November vorig jaar ( 2008 ) zag ik op school een poster hangen van Istage (buitenlandse stage). Wat ik altijd heel erg graag wou doen, en ik werken met kinderen in het Buitenland en dan het liefst op een camping. eind november werd mij aangeraden om naar een informatie avond te gaan van deze organisatie. Na deze informatie avond hebben mijn moeder en ik samen besloten, dat ik dit wil door zetten en dat ik me laat inschrijven bij Siblu holiday's ( camping organisatie). Zo gezegd zo gedaan. 12 December moest ik weer naar Friesepoort in Drachten om een sollicitatie gesprek in het engels aan te gaan. Na heel wat zenuwen en zweet uitbraken werd mij verteld dat ze me graag naar het buitenland willen hebben. .. Alien blij iedereen blij! Alleen mem vind het niet leuk dat ik 2 maanden van huis ga, maar mijn broertje daar integen natuurlijk wel!
Aankomende 29 Juni vertrek ik richting Parijs. Hier hebben we eerst een cursusweek & daarna worden we op de trein gezet richting onze bestemming. Mijn bestemming is nog niet helemaal bekend. 2 á 3 maanden van te voren wordt mij verteld naar welke camping ik ga en naar welk land ( Italie, spanje of frankrijk).
Ik krijg samen met nog een meisje een stacaravan en mijn eigen slaapkamer etc.
Ik ga 2 maanden kinderen vermaken van leeftijd van 10 tot & met 14 jaar. Dus het zullen veel discoavonden, speurtochten, en voetbal toernooien worden. Het zal erg pittig worden, want van 10 tot 14 jaar is niet de makkelijkste leeftijd. Ik zie het als een uitdaging en ga er voor de volle 100% voor.
meer informatie volgt.
x. Alien
Ik krijg samen met nog een meisje een stacaravan en mijn eigen slaapkamer etc.
meer informatie volgt.
x. Alien