Noodweer - Reisverslag uit Buitenpost, Nederland van Alien Veenstra - WaarBenJij.nu Noodweer - Reisverslag uit Buitenpost, Nederland van Alien Veenstra - WaarBenJij.nu

Noodweer

Door: Alien

Blijf op de hoogte en volg Alien

02 Juli 2009 | Nederland, Buitenpost

Je denkt goh, het regend altijd in Nederland, en nu ga ik meer naar zuiden dus zal het wel mooier weer zijn. NOT!

Vannacht ik lag heerlijk te slapen, en had mijn raam op een kiertje, want het was zo benauwd in de caravan.. rond de klok van 4 uur, hoorde ik ineens zo'n harde knal.. ik trilde echt bijna mijn bed uit. WAT IS DIT NOU:O. Ik hoorde dat het plensde buiten, dus eerst wat ik heb gedaan is mijn raam dicht doen. Ik lag net weer lekker, en hoorde de regen tikken op de caravan. Ik was bijna weer vertrokken en ineens een flits en daarna weer een gigantisch harde knal. Het was gewoon niet leuk meer. ik zat recht op in bed. Het was echt noodweer. Toen het weer weer een beetje was gaan liggen ben ik weer in slaap gevallen. Vanochtend stond ik om 8 uur op, en kwam in de keuken, en wat zag ik... Allemaal water op de vloer. Het had zo hard geregend dat helemaal nat was. Snel opgedweild met een handdoek en gekeken waar het nog meer nat was. Gelukkig nergens.

Maaaaaaaaaaaaaar.....

toen we aankwamen bij de kidsclub bleek dat alles onder water stond. We hebben met een trekker en dweilen en bezems en weet ik veel wat al het water naar buiten geveegd. Alles was dweil. We zijn 2 uren bezig geweest om alles droog te krijgen.. Behalve de show kleding, die waren ook dweil. Wat bleek nou.. De muren achter de kidsclub zijn stokverrot.. en moeten nodig worden vervangen, alleen ze hebben het al zovaak geezegd, alleen er word niets aan gedaan. De grote kartonnen max pop was ook nat, en kon worden weg gegooid. Zo zonde.

Ik ben hier nog maar 3 dagen, en heb al heel wat meegemaakt

pffffffff...

Ciao

• 02 Juli 2009 - 15:25

Janny:

Heej Meid..

Wat een verhalen:P Leuk!
    al heel wat meegemaakt dus..

xx